Actorul Robert Knepper, cunoscut publicului din numeroasele roluri avute în seriale celebre, precum Prison Break sau Heroes, a poposit incognito la Timișoara zilele astea, notează Adevărul.ro. Vedeta de la Hollywood a venit în premieră în România cu gândul la un proiect de teatru pe care doreşte să-l dezvolte, la Timişoara, în 2021, anul în care oraşul de pe Bega va deţine titlul de Capitală Culturală Europeană. Robert Knepper a asistat, miercuri seară, la piesă de teatru „O scrisoare pierdută”, jucată de actorii de la Naţionalul Timişorean. Conform zvonurilor, azi actorul se va ăntâlni cu Ada Hauswater, directoarea TNTm și cu membri din conducerea Asociației Timișoara Capitală Culturală 2021.

Robert Knepper, actorul care a dat viață personajului Theodore „T-Bag” Bagwell în serialul de succes T-Bag a dorit că prezența lui să fie neremarcată de fani și media, purtând tot timpul o șapcă de baseball, chiar și la plimbările prin oraș. Acesta a debutat în cinematografie în 1986 în filmul „That’s Life”,  actorul devenind un star al Hollywood-ului prin apariții în filme și seriale precum „Renegades, „Made în Heaven”, „Young Guns II”, „Perry Mason”, „Zelda”, „You Are Here”, „Species III”, „Hostage”, „Hitman”, „Transporter 3”, „The Day The Earth Stood Still”, „R.I.P.D”, „Percy Jackson”, „The Hunger Games” sau „Jack Reacher”.

Celebritatea a cunoscut-o cu rolul Theodore T-Bag Bagwell din serialul „Prison Break”, dar a mai jucat în roluri importante în seriale precum Heroes, Homeland, The Orville, Twin Peaks și Hawaii Five-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.