Oare cu ce să mă îmbrac? De câte ori vă puneți această întrebare și pasul cu moda devine un stres pentru dumneavoastră? Designerul timișorean Simona Noroc vine cu o soluție la acestă problemă și propune cel mai vechi articol vestimentar din lume și anume frunza.

Firește că trăim într-o civilizație avansată, în care gusturile noastre sunt din ce în ce mai complicate, iar simpla frunză nu ne mai poate satisface dorințele de a fi la modă. Astfel Simona propune niște structuri moderne de rochie și pălărie decorate cu frunze de aspidistra, iarbă tilanția și orhidee. Designerul timișorean a ales să lanseze această ținută din vegetație și flori naturale la București, în cadrul unui workshop de creație florală organizat de Atelierele Ilbah, la evenimentul #Creativo. Ținuta florală a fost realizată într-un timp record de o oră și jumătate de Simona împreună cu elevii workshop-ului #Creativo pe niște structuri gândite și realizate în Timișoara.

Sursa de inspirație a Simonei pentru această ținută a fost Coana Mița, o celebră curtezană a Bucureștiului din perioada interbelică. Simona ne-a declarat că a ales acestă sursă de inspirație deoarece știa că va lansa această ținută în Centrul Vechi din București. Creatoarea ne-a mai spus de asemenea că i-a plăcut personalitatea Coanei Mița deoarece „nu a fost curtezană sub paravanul altei îndeletniciri”.

La finalul workshop-ului participanții la evenimentul #Creativo au putut admira ținuta din vegetație și flori naturale purtată de un model profesionist. Vizitatorii expoziției au interpretat diferit creația artistei timișorence. Unii au vazut-o pe Coana Mița, alții pe Tinker Bell, pe alții forma rochiei i-a dus cu gândul la o rândunică și lista poate continua. Vă lăsăm în continuare să admirați ținuta din vegetație și flori naturale în fotografiile din galerie.

Articol scris de Cristian Onca

Articolul precedentPeste 200.000 de timișeni au votat deja! Care este media prezenței la vot în Timiș și România la ora 16:00?
Articolul următorCâți români au votat până la ora 18:00 în județul Timiș, în România și în lume. Unde ne aflăm comparativ cu restul țării?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.