Toamna se numără nopțile tari și amintirile frumoase. Clubul Epic Vara îşi continuă tradiția  și organizează o super petrecere aniversară dedicată celui de-al cincilea sezon de petreceri, cu tema  Black & White. Cei care-și doresc să participe la cheful săptămânii, care are loc în 20-21 septembrie, trebuie să respecte cu responsabilitate dress-code-ul serii, cel puţin în partea superioară a ţinutei. Vineri, toată lumea se asortează în negru, iar sâmbătă se aplică aceeași regulă, dar pe alb, pentru acces la acest eveniment. 

Ambele nopți vor aduce celor prezenți multe surprize, momente memorabile, un decor extraordinar, oportunităţi pentru postări wow pe social media și ocazia de a ieși din limita obișnuitului. De-a lungul anilor, Epic Vara a demonstrat că distracția, muzica bună și momentele spectaculoase le sunt carte de vizită, iar acest weekend nu este decât o promisiune că viitorul va fi extraordinar!

Text Veronica Vladei

Imagini: Black & White Anniversary Weekend 2018

Articolul precedentEuropa a ajuns la un consens – Laura Codruța Kovesi va fi viitoarea procuror-șef al Europei
Articolul următorCrimă oribilă la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Cine este principalul suspect căutat de Poliție?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.