Pădurea a ținut umbră inimilor înflăcărate, lacul a fost martorul iubirilor de vară, iar muzica a fost cea care a întâlnit apusul și răsăritul. De-a lungul sezonului cald, Casa Ponton Baraj a devenit o oază de distracție pentru cei care și-au dorit să fugă de zgomotul și aglomerația orașului. 

Sâmbătă, Văliugul sărbătorește cu mare fast finalul de sezon. Petrecăreții vor putea dansa pe zi ghidați de piesele energice puse la dispoziție de rezidentul Jonh Trend. Noaptea va continua în forță, iar dansul va fi la el acasă cu Leon, DJ Optick și Adrian Eftimie, alături de acelaşi John Trend. Prin muzică se vor retrăi momentele în care munții Semenic au vibrat la propriu, ținând ritmul celebrilor artiști care s-au perindat la ponton weekend de weekend. 

Maestros del Ritmo, Dirty Nano, John Trend, Lovra, Vladimir, Mihai V, SABB, Sllash&Doppe, Black Circle, Jay Ko, Mademoiselle Sabah, Alex Kennon, DJ Optick, AFGO, Sllash & Doppe, Neverdogs, Sllash&Doppe, Dobrikan, Arias, Andre Rizo, Adrian Eftimie, confirmă că lista invitaților de onoare a fost una lungă.

Aceasta petrecere nu este decât o promisiune că  vara ce va urma va fi la fel de plină de emoții, dans și momente așa cum doar Văliugul a văzut. 
Text: Veronica Vladei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.