Ponton Casa Baraj continuă să mărească intensitatea emoţiilor, în această lună august de vis. Locaţia din staţiunea Crivaia se pregăteşte de încă o sâmbătă plină de sentimente şi sound.

Programul începe din timpul zilei, când oamenii îşi adună deja vibe-ul pozitiv din razele soarelui. Într-o zi aşa frumoasă, parcă îţi şi vine cheful de dans, mai ales că Tinu Vidaicu urcă la pupitru, în cadrul conceptului By Day. Reprezentantul duo-ului Dirty Nano este fără cusur la fiecare reprezentaţie, iar de acestă dată, este acompaniat de Vladimir, un tânăr DJ din Oradea care îşi demonstrează potenţialul în premieră la Ponton. Aceast party este, însă, doar un warm-up pentru marele eveniment al nopţii.

De la ora 23, Pontonul se umple cu forţe proaspete pentru întoarcerea lui Rene Amesz la Văliug. Artistul din Rotterdam, aflat în ultimii ani tot în topul Beatport, cu piese semnate la coloşi precum Suara sau Toolroom Records, e pregătit să scoată la înaintare cele mai proaspete producţii house. Tinu Vidaicu ne arată cât de provocator sună Dirty Nano şi pe noapte, iar Elless şi Vladimir oferă sarea şi piperul acestui event masiv.

Cei ce prind răsăritul la ponton trec prin stări unice. Muzica şi iubirea îi leagă de lac, în timp ce melodia unei alte dimineţi se aude în aer. Un moment împreună, la Văliug, e tot ce avem nevoie…

Articolul precedentOrădenii dansează “Out”, ca la Untold, cu Maestros del Ritmo
Articolul următorTeatrul Național Timișoara deschide noua stagiune. E o premieră în program și cel mai bun spectacol al anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.