DJ-ul timișorean Narciss a lansat primul său single, “Things”, iar piesa se aude din ce în ce mai des în cluburile din țară și nu numai. La doar 24 de ani, Narcis Brîndușescu (Narciss) face parte din noul val al muzicii electronice din România, iar lansarea piesei sub acoloada 84bit Music nu face decât să confirme că lucrurile nu numai că merg în direcția potrivită, dar și sună excelent.

“Era următorul pas!”, spune, pe  scurt, Narciss, legat de lansarea primei piese. La 7 ani de la prima experiență la pupitru, tânărul DJ timișorean a dat “play” următoarei provocări. “La început, doar am cochetat cu ideea de a produce muzică. Apoi lucrurile au început să se lege și după un an s-a ivit această oportunitate. Am scos la lumină prima piesă, din ceea ce sper eu să fie un șir care să se audă tot mai des”, povestește Narcis.

Piesa “Things” a atras atenția imediat, iar muntenegrenii de la label-ul 84bit Music l-au abordat la scurt timp. “Mi-au spus că piesa le place foarte mult și că ar fi excelentă pentru vară, așa că, sincer, nu am stat prea multe pe gânduri și am hotărât să o lansăm la label-ul lor. Și până acum se dovedește a fi o mutare inspirată”, continuă Narcis. “Things” se aude deja, din ce în ce mai des, atât la petrecerile de la piscină – la mare căutare acum – cât și în cluburi. “Mai lucrez deja la câteva piese, am în plan și o colaborare, spun eu interesantă, sunt implicat în mai multe proiecte, dar până atunci, ne găsim la petrecerile din zonă”, adaugă tânărul timișorean.

Iar dacă nu ajungeți la evenimentele din zonă, il puteți asculta și la DanceFM, unul dintre cele mai apreciate radio-uri, de către fanii genului. Și nu uitați, dați un play piesei și spuneți-mi că… lucrurile nu sună chiar bine!

Dincolo de experiențele la pupitrul mai multor cluburi din oraș, Narciss a mixat în deschiderea unor DJ precum Mark Knight, Mahony, Slash & Doppe, DJ Optick, Afgo, Golan și mulți alții.

Articolul precedentTimişoara păstrează tradiția: Maestros del Ritmo mixează, pentru al patrulea an consecutiv, la Untold!
Articolul următorNu e un secret, deja se știe: când vine Delia, în Epic Vara, e nebunie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.