Mai mulţi copii orfani de la Centrul de plasament “Frații lui Onisim” au fost răsfăţaţi, în această săptămână, la salonul B-Fashion din Timişoara. Stilistul Dani Manole, unul dintre cei mai trendy artişti ai părului din oraş, a primit, de această dată, copiii pe scaunul său, pentru a le oferi tratamentul regal.

Micuţii au fost bucuroşi de toată atenţia primită într-un salon premium ca şi acesta, alegând frezele mult visate. Acţiunea celor de la B-Fashion stimulează încrederea în sine a celor mici şi îi aduce aproape de un mediu în care vor putea profesa, într-o bună zi, indiferent de pătura socială din care provin. Este de apreciat fiecare zâmbet pe care îl putem oferi acestor suflete nevinovate, aşadar, pentru a oferi orice fel de ajutor, poţi contacta personal organizaţia “Frații lui Onisim” dând click aici.

Mi-a făcut mare plăcere să îi tund pe cei mici şi să le fiu alături, măcar pentru câteva momente, ca un frate mai mare. Ştiu cât trebuie să le fie de greu şi că au nevoie de susţinere şi empatie, pentru a se dezvolta normal în societate. Pentru mine a însemnat mai mult decât un tuns, a fost o experienţă emoţionantă, care m-a purtat înapoi în timp la neajunsurile pe care le-am avut şi eu în copilărie şi m-a ajutat să înţeleg şi să apreciez cât suntem de norocoşi, totuşi, cei ce ne naştem, din întâmplare, în familia potrivită, declară hairstilistul Dani Manole.

Sunt copii orfani extraordinar de frumoşi şi bine crescuti. Echipa noastră îi tunde şi aranjează ca pe nişte mici vedete, în baza dorinţelor lor. I-am cunoscut prin intermediul unei membre a echipei noastre şi ne bucurăm să îi putem răsfăţa, din când în când, pe micuţii îngeraşi. B-Fashion  participă la mai multe evenimente de binefacere, printre care Ateliere fără bariere – ACAS cu ursuleţi, tot pentru copii nevoiaşi sau binecunoscutul Bal Vienez, unde coafăm toate balerinele şi prezentatoarele. Noi suntem o familie de 16 ani, suntem foarte uniţi şi facem multe activităţi ca chipă. Facem asta voluntar şi este o mare plăcere să putem pune un zâmbet pe buzele celor mai puţin norocoşi de soartă. Cine doreşte să ajute una din cauzele la care participăm este binevenit  să ne contactetze oricând, încheie Cristina Szeifert, owner-ul salonului. 

Articolul precedentÎngrijorător – peste 60.000 de firme dispărute din economia României în 2019! Care sunt cele mai afectate domenii?
Articolul următorGarantarea democrației și a libertații de exprimare -valori fundamentale ale PMP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.