Primii artiști de la Diskoteka Festival au sosit aseară la Aeroportul Timișoara. Cu o cursă de București, aterizata după ora 22:00 a venit Jenny Berggren (Ace of Base). La câteva minute după ea au aterizat la Timișoara Liz Mitchell (Boney M) și Lian Ross, artiști veniți cu o cursa Lufthansa de la Munchen, Germania. Artista de la Ace of Base a preferat să nu dea nicio declarație, în schimb Liz Mitchell a spus ziariștilor prezenți că surpiza pentru publicul timișorean va fi chiar ea. Lian Ross a recunoscut că este prima oară în Timișoara, dar speră că în scurtul sejul petrecut aici va reuși să viziteze orașul Timișoara.

Când intră în scenă vedetele muzicii retro?

Jenny Cecilia Petren, cunoscută sub numele de Jenny Berggren, este mezzo-soprană și fosta lideră a grupului pop suedez Ace of Base. Începând cu anul 1995 și-a început o carieră solo. În 2010, a lansat albumul de debut My Story. Jenny va deschide seria concertelor retro la Diskoteka Festival vineri, urmând să între în scenă în jurul orei 19:00 – 19:30.

Imediat după recitalul susținut de Jenny Berggren va intra în scenă Liz Mitchell, „The Brown Girl in the Ring”, jamaicana lideră a celebrului grup disco-reggae Boney M, grup care a făcut furori cu piese precum Rasputin, Daddy Cool, Ma Baker, Suuny sau Rivers of Babylon, vânzând la nivel mondial peste 100 de milioane de albume.

Ceva mai târziu în programul de vineri va intra pe scenă Lian Ross, cunoscută pentru melodii precum Say You’ll Never, Fantasy și autoarea hit-ului „You’re My Heart, You’re My Soul” a celebrei formații germane Modern Talking.

Azi mai pot fi cumpărate ultimele bilete online de pe www.diskoteka.ro și direct din centru sau de la stadion. Diskoteka Festival va începe oficial azi de la ora 12:00

Articolul precedentVezi programul complet al Festivalului Artelor Timișorene desfășurat între 3 și 9 iunie. Zeci de evenimente în piețele centrale ale orașului
Articolul următorLăcomia hotelierilor timișoreni – la ce hotel din Timișoara sunt prețurile camerelor mărite cu până la 72% în acest weekend?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.