Umanitatea este cea care a clădit habitatul uman, care simte și creează artă, care are nevoia de a-și exprime identitatea. Am modelat orașul, iar el la rândul lui ne-am modelat pe noi și așa s-a născut cultura urbană în toate formele ei – muzica, arta vizuală, sporturile urbane și stilul urban. Atelier22TM și U-man au făcut echipă pentru a-ți aduce un event înfipt în cultura urbană, un mix de muzică și artă vizuală. Totul se materializează vineri, 31 mai, cu începere de la ora 21, în Piaţa Unirii, la D’arc.

Acţiunea începe la “Meet & great the artists”, care durează până la 22:30. “Te așteptăm să îți începi weekend-ul la un pahar de vorbă cu Alex, Mimi și Șerban, să probezi arta și să o iei acasă”, continuă PR-ul evenimentului. Apoi La “TheSessionRoom”, urechile și tălpile îți vor fi gâdilate de DJ set-ul lui Ulises. La miezul nopţii urmează main-ul: un mechanical-organic sound, ambalat în setul live semnat Nopame. Ca să completeze ‘tabloul’ unei muzici specifice ‘omului de la oraș’, ni se alatură și Punu, care mixează de la 1:30. Să începem sezonul estival on the right (dancing) foot!

“Am invitat trei artiști vizuali bazați în TM, cu care te-ai mai întâlnit la Expo22, să răspundă la întrebarea ‘Cum rămâi uman în mediul urban?’, fiecare în stilul său”, ne declară PR-ul event-ului.

Am adunat lucrările cu răspunsurile lor, le-am multiplicat și sunt gata să-ți dea un refresh dress code-ului urban, cu o ediție limitată de artwear. Fiindcă a trăi experiența artistică nu presupune a învăța ceva nou, ci mai degrabă ne ajută să descoperim ceva în interior cu care dintr-o dată rezonăm și ne dă super-puterea să ne înțelegem mai bine identitatea, vrem ca arta să fie accesibilă și strada galerie de artă, încheie organizatorii pentru Oraşul Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.