Viaţa de noapte din Timişoara erupe la viaţă: se deschide Epic Vara. Clubul amplasat în zona Stadionului Dan Păltinişanu, celebru în toată ţară şi la nivel European, sărbătoreşte începutul Sezonului 5, cu o dublă petrecere, în 24 şi 25 mai. Timişorenii se întâlnesc şi vineri, şi sâmbătă, de la ora 23, pentru un Opening Weekend most wanted, ticsit cu surprize şi momente înălţătoare.

Epicii nu au anunţat oficial ce se va petrece în cele două nopţi de poveste, aşa că trebuie să fii acolo şi să trăieşti pe propria piele experienţa. Cei mai trendy oameni din oraş dansează şi interacţionează cu DJ-ii în faţa pupitrului, fiindcă acolo se întâmplă magia muzicii care a adus o parte din renumele locaţiei. Să nu uităm nici de experienţele pregătite pentru cei ce îşi serbează ziua de naştere sau petrecerea burlăciţelor, care fac rezervarea unei mese o necesitate. Epic Garden va fi şi de data asta locul perfect pentru a socializa cu muzica în surdină, de a bea shot-uri în vestita căsuţă din copac sau de a-ţi face totul felul de poze şi clipuri pentru social media.

La faţa locului, echipa a amplasat hot spot-uri nou-nouţe, unde cei prezenţi îşi pot face cele mai cool postări şi Instastories. Familia epică postează, vara aceasta, cu hashtag-ul #EV5, aşa că îţi poţi face şi tu postările mai vizibile folosindu-l, sau story-urile repostate pe contul de Insta epicsociety.ro, folosind optiunea “mention”. În plus, rulota Epic Burgery Station staţionează în fiecare noapte de weekend în incintă şi prezintă, în acest sezon, un burger nemaigustat până acum şi cartofii cu caşcaval topit, nelipsiţi. Urmează câteva luni fierbinţi, în care inima oraşului Timişoara bate numai noaptea, la clubul în care Dimineaţa începe Viaţa! #EV5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.