Lumina fără întuneric este precum albul fără negru. Reprezentarea lupului din noi este adusă la rang de artă într-o expoziție mai puțin obișnuită la Timișoara. Simbolismul nudului este armonios interpretat de obiectivul artistului fotograf pentru a răspunde la întrebarea “Cine sunt eu? Cine suntem noi?”.

Oscar Iustin, fotograful timișorean a cărui vernisaj Lupus et Lume se va deschide la început de aprilie la Galeria de Artă a Primăriei Timișoara, a rămas în fascinația artei fotografice âncă de la vârsta de 14 ani când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa Margareta, focalizându-se în decursul evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile.

În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie și a realizat mai multe expoziții comune și personale, printe care vă aducem aminte de „TransAparent”, o expoziție de succes din 2013.

Autorul vă propune să vă redescoperiți la expoziția fotografică „Lupus et Lumen / Oscar Iustin”, deschisă publicului în perioada 4-18 aprilie 2019. Vernisajul expoziției „Lupus et Lumen” organizată la Galeria de Artă a Primăriei Timișoara (Bld. Mihai Eminescu 3) va fi în 4 aprilie 2019 de la ora 18:00. Sunteți invitați să priviți 20 de opere de fotografie artistică în stil simbolistic reinterpretat, centrat pe ființa umană.

Articolul precedentȘtirile zilei în Timișoara – sâmbătă, 23 martie 2019
Articolul următorAnna Karenina de Ziua Mondială a Teatrului la TNTm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.