Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în Timișoara și în alte 3 orașe mari din țară: Cluj-Napoca, Iași și București. În prima etapă, proprietarii de mașini care vor să își listeze mașina pe platformă, o vor putea face pe perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil și pentru cei care vor să închirieze mașini. Serviciul va fi extins și în alte orașe din România.

Conform reprezentanților Perpetoo, utilizatorii care își vor pune la dispoziție mașina, ar putea câștiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcție de modelul mașinii și de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili prețul de închiriere. Mai mult, aceștia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii mașinii, oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqua și Renomia.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat de doi antreprenori români, la construirea și optimizarea platformei lucrează o echipă de peste 30 de specialiști. Reprezentanții Perpetoo estimează că în primul an de activitate, peste 3.000 de proprietari își vor pune la dispoziție prin intermediul platformei o mașină sau chiar mai multe, iar, în ceea ce privește numărul închirierilor, acesta va depăși 25.000.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană este dezvoltat exclusiv din capital privat românesc, care însumează până în prezent aproximativ 300.000 euro.

Articolul precedentCum ia naștere o poveste de succes – sportivii Mill Hill BJJ la Budapest International OPEN Jiu-Jitsu
Articolul următorȘtirile zilei în Timișoara – duminică, 10 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.