Poveștile de succes se nasc din voința și implicarea oamenilor, din pasiunea acestora pentru domeniul în care își propun să activeze și în care se simt capabili să dezvolte inițiative memorabile. Însa, mai mult decât atât, poveștile de succes se nasc din nevoile noastre de a ne depăși limitele, de a investi în potențialul nostru și de a înțelege constant importanța acestui aspect.

Așa începe povestea echipei comune Mill Hill Bjj România și Serbia la competiția BUDAPEST INTERNATIONAL OPEN JIU-JITSU ce a avut loc în data de 9 martie 2019 la sala Folyondár Vasas Sport din Budapesta, unde șapte sportivi ai academiei Mill Hill Bjj din Londra, Marea Britanie au participat la cele 3 secțiuni ale competiției sportive, la Gi, No-Gi și Open, echipa ocupând la finalul competiției un onorabil loc 6.

Rezultatele sportivilor sunt mai mult decât grăitoare, acestea fiind câștigate prin muncă, dăruire și perseverență în cadrul antrenamentelor. Românii împreună cu sârbii au câștigat medalii de aur prin Gheorghe Alexandru Simon (la categoria Gi Adult / Male / Blue / Ultra-Heavy), Adrian Flangea (la categoriile Gi Master 3 / Male / Purple / Ultra-Heavy și Gi Open Master 3 / Male / Purple), Momir Cucuz (la categoria Gi Master 2 / Male / Black / Ultra-Heavy), Mladen Mijacic (la categoria Gi Master 2 / Male / Blue / Heavy). Medalii de argint au fost cucerite de Cătălin Petru Simion (la categoria Gi Master 1 / Male / Blue / Ultra-Heavy), Raul Cofan (la categoria Gi Adult / Male / Purple / Medium-Heavy) și Mladen Mijacic (la categoria
GI Open Master 2 / Male / Blue). Medaliile de bronz s-au dus la Cătălin Petru Simion (la categoria Gi Open Master 1 / Male / Blue) și Momir Cucuz (la categoria Gi Open Master 2 / Male / Black).

La proba No-Gi au fost cucerite medalii de argint prin Gheorghe Alexandru Simion atât la categorie cât și la Open Adult / Male / Blue și Flangea Adrian la categoria Master 3 / Male / Purple. Sportivii din cadrul Mill Hill Bjj România au câștigat în total 3 medalii de aur, 5 medalii de argint și 1 medalie de bronz.

„Se adeverește, înca o dată, că salba de medalii a echipei Mill Hill Bjj România este dovada vie și grăitoare a faptului că oamenii sunt resursele cele mai de preț în menținerea echilibrului unei echipe la un astfel de eveniment internațional și că unitatea dă puterea grupului. Prin curaj și asumare conștientă a riscurilor, sportivii au luptat cu inima, au dat dovadă de fairplay și bun simț pe întreaga durată a competiției. Cum toate poveștile au un final, mai mult sau mai puțin fericit, considerăm că povestea Mill Hill Bjj merge mai departe, încheind acum doar o filă memorabilă a acestei povești de succes, unde și-au adus contribuția istructorii sălilor Iguana Fight Team din Timișoara – Flangea Adrian și MakotoDojo Arad – Raul Cofan. Cu considerație dedicăm rezultatele acestei competiții președintelui și instructorului grupei de copii Iguana Fight Team Timișoara, Crainic Marius care azi își sărbătorește ziua de nastere” a declarat Mihuț Alexandru, coordonatorul echipei Mill Hill BJJ Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.