La Timişoara se iubeşte mai intens, în această săptămână, odată cu sărbătoarea Sfântului Valentin, însă nimeni nu iubeşte viaţa de noapte mai mult decât epicii.

Weekend-ul începe de joi, la Epic Society, cu un Valentine’s atipic şi o cântare foarte fresh. Evenimentul din 14 Februarie atrage cu tag-line-ul “Fall in Epic” şi îl aduce pe scenă pe Mark Stam,  noul talent din Republica Moldova, care are, în acest moment, peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, la clipul piesei “Impar”. Fie că sunteţi în căutarea iubirii sau a plăcerii carnale, cu toţii punem suflet la fel de mult când vine vorba de muzică şi distracţie.

Clubul păstrează scena montată şi vineri, pentru o nouă reprezentaţie live.  De această dată, la microfon urcă diva incontestabilă din showbiz-ul românesc, nimeni alta decât Delia. Artista concertează, alături de band, pentru prima dată, în acest an, în oraşul de pe malul Begăi, şi se anunţă iureş absolut. După toate acestea, John Trend încheie weekend-ul plin de energie, la un nou episode Saturday Society, unde îşi alege cele mai tari hit-uri, pentru a aduce vibe pozitiv petrecerii inconfundabile de sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.