Chiar dacă vremea nu a prea ținut cu organizatorii Flight Festival, a treia ediție a celui mai mare eveniment din Timișoara a debutat cu succes, aseară aproape 10.000 de oameni au venit la Aerodromul Cioca din Calea Torontalului pentru a urmări reprezentațiile artiștilor Flight. Seara a început cu Jean Gavril și Mark Stam, după ei pe scenă a urcat formația Vunk care a încălzit publicul pentru Delia.

Bineînțeles show-ul a fost făcut de Delia care nu mai are nevoie de nicio prezentare având poate zeci de hituri la activ.

Delia a performat în fața a peste 5.000 de oameni stânsi la scena principală cântându-le hiturile care au consacrat-o. Nu a lipsit nici „Vino înapoi”, piesă cu care se lansat alături de Nick în duo-ul N&D pe scena muzicii românești.

În jurul orei 23:15 pe scenă a intrat Lost Frequencies,care timp de aproape o oră i-a încântat la propriu și la figurat pe fani dar și pe cei care îi ascultau pentru prima oară piesele. Un show perfect completat de efecte pirotehnice și focuri de artificii. A reușit să țină publicul aproape de scena principală iar hiturile lui au făcut senzație și la Timișoara, urmând ca artistul să fie pe mainstage și la Untold în Cluj peste două săptămâni

Mult după miezul nopții scena i-a aparținut lui Ștefan Biniak care a știut să citească totul dinainte (Read All About it).

Astăzi începe cea de a doua zi de Flight Festival. În cursul dimineții până la orele tărzii ale după-amiezii cei mici sunt invitați (alături de cei mari) la diverse spectacole de divertisment sau , după obțiune, pot participa la diverse activități creative și recreative.

Seara va începe cu recitalul Mr.Pit în jurul orei 19:00 urmat de Om la Lună și Moonlight Breakfast. După ora 9 vor urcă pe scenă Vanotec & Muse Quartet. Golan și DJ Dark vor fi cei care încheie cea de-a doua zi de festival la Flight.

Anul acesta, flight festival poate fi împărțit în funcție de gusturi – există o scenă tehno și una retro, iar dacă străbați locația festivalului dintre o parte în alta spectatorii pot regăsi aproape toate facilitățile oferite de un festival modern; de la diverse standuri cu mâncare și băutură până la o mică zonă de relaxare chiar lângă hangarul aerodromului iar în hangar este o zonă plin de tehnologie oferită de firmele de automovtive din Timișoara. Și chiar și un Tesla.

Pentru că și pentru a doua zi de Flight Festival sunt anunțate averse de ploaie, organizatorii îi sfătuiesc pe cei care vin la festival să aibe la ei și o mică pelerină pentru a se proteja de ploaie, și eventual o umbrelă. Locuri de parcare pentru mașini sunt destule, iar dacă nu se pot deplasa cu mașina, atunci au autobuzul Flight cu care pot veni și pleca de la Festival.

Credit foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.