Timișoara are un nou loc de întâlnire al postașilor! Meseria de postaș implică de multe ori riscuri și trebuie să fii un bun negociator pentru a împăca „și capra și varza”. Dar, câteodată, mai trebuie să te și relaxezi, să bei o bere și să asculți o muzică bună-iar noul bistro-caffe The Post este exact acel loc.

Situat chiar în clădirea Poștei Mari, cu intrarea de pe strada Cicio Pop, noul bistro își servește clienții cu de toate-de la micul dejun la prânz și la cină, iar dacă aveți poftă de câteva băuturi speciale, cei de la The Post de-abia așteaptă să vi le prepare.

Cum arată The Post? Ei bine, chiar la intrare te întâmpina biroul unui postaș de pe vremuri-cu tot cu acel semn clasic al cabinei telefonic, un colet mare și o cutie poștală mare; cu puțină imaginație, poți folosi birou drept background pentru o poză pe care le-o poți arăta prietenilor și colegilor.

Dacă aveți timp să le treceți pragul, cei de la The Post ar fi fericiți să și audă câteva cuvinte de la voi-fie pe pagina lor de Facebook, fie atunci când le vizitați site-ul thepost-timișoara.ro . Iar dacă vreți să rezervați una din mese, ei bine folosiți cu încredere numărul de telefon 0762 332 332.

Articolul precedent2018 – anul în care s-au născut cei mai puțini copii din ultimii 50 de ani. Care ar putea fi populația României în 2040?
Articolul următorCum aduce un plus de imagine titlului de Capitală Culturală Europeană un eveniment despre vinuri desfășurat în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.