Logiscool România începe un nou semestru în Timișoara pentru copiii și adolescenții care își doresc să învețe programare și robotică. Află cum va decurge noul an școlar, care sunt costurile și cum reușește Logiscool să îi învețe pe copii programare și robotică prin joacă.

După ce anul 2018 a adus succesul primelor școli Logiscool din România aflate în: București, Cluj Napoca și Ploiești, școala de programare s-a extins rapid și a ajuns în Timișoara. Începând cu februarie 2019, copiii și adolescenții vor putea începe cursurile de programare și robotică la una dintre noile școli deschise în zonă. Prima școală din Timișoara este situată pe Strada Alexandru Odobescu, nr.12, Parter.

Structura cursurilor
Primele cursuri încep în februarie 2019. O dată pe săptămână, elevii vor face un curs de 90 de minute în grupe potrivite intereselor și vârstelor.
Orarul școlii este afișat pe pagina școlii: https://www.logiscool.com/ro/schools/timisoara . Cursurile de programare se întind pe durata mai multor module de câte un semestru, pentru cel puțin doi ani școlari, de la nivelul de începător la cel de avansat, în funcție de vârsta la care elevii încep cursurile.

Program de Lecții Demonstrative gratuite
Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la Lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare.
Copiii care participă la lecțiile demonstrative vor experimenta cu un instructor metoda și platforma educațională a Logiscool, pentru a putea decide ei înșiși dacă le place și dacă ar dori să se înscrie la curs.
Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar și momentul unde pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Cât costă cursurile la Logiscool Timișoara
Cursurile costă 290 de lei pe lună, iar cei înscriși pot beneficia de diferite reduceri. Părinții care achită integral semestrul la început beneficiază de reduceri. De asemenea, Logiscool oferă reduceri pentru grupuri, dar și pentru frați și surori.

Logiscool oferă o platformă educațională proprie, pe care copiii o pot accesa și acasă. Pe lângă propriul curriculum, Logiscool are și o platformă educațională proprie pe care orice elev al școlii o poate accesa chiar și de acasă. Astfel, copiii sunt mereu conectați cu ceea ce se întâmplă la școală și pot reveni asupra cursurilor ori de câte ori simt nevoia.

Cine sunt elevii Logiscool România
Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste de peste 7 ani, care își doresc să afle mai multe despre programare și robotică, dar și pentru cei care acum sunt la început de drum în acest domeniu. Cursanții sunt împărțiți în grupe de câte 6-12 copii, pentru a crea un mediu prietenos și pentru a primi toată atenția de care au nevoie în timpul orelor de curs.

Cine este partenerul Logiscool România care aduce acest concept în Timișoara? „Consider că viitorul este al celor care vor gândi profund și analitic, vor fi educați și, cum totul tranzitează spre tehnologie și ultra-tehnologie cu o viteză uimitoare, nu există tehnologie fără programare. Văd o mare necesitate în direcția pregătirii pe programare și întâlnirea cu Logiscool prin intermediul mediului online a fost exact ce căutam. Iar ceea ce m-a motivat în primul rând și m-a făcut să cred că Logiscool este ceea ce îmi doresc este faptul că întotdeauna mi-a plăcut munca minunată cu copii! Chiar dacă acum voi coordona școala și nu voi fi persoana care predă cursurile, totuși interacțiunea cu copiii, gândul că participăm la educația acestora este ceea ce îmi place în mod deosebit.
Consider că e o oportunitate pentru zona noastră să existe o asemenea școală în oraș și îmi doresc ca toți împreună, copii, părinți, traineri, coordonatori să formăm noi o comunitate”, ne spune Dana Ogrean, manager Logiscool Timisoara.

Dana Ogrean, manager Logiscool Timișoara

Află toate detaliile despre școli, datele de contact, dar și programul fiecăreia de pe site-ul Logiscool România!

Articolul precedentZbor Timișoara – Tel Aviv dus-intors la doar 103 lei in luna februarie. Vezi cum poți cu 350 lei să petreci 5 zile în Israel
Articolul următorCentralele termice „de apartament” pe gaze naturale ar putea fi interzise în curând în UE și România. Ce proiect se pregătește?

2 COMENTARII

  1. Buna ziua ,Sunt Ionita Sorina ,am o fetița de 12 ani și am dori sa participam și noi la activitățile care se fac la logiscul ,(am vorbit la tel cu Doamna Dana )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.