O mare parte din cetățenii timișoreni care au ales să sărbătorească aseară Revelionul pe rit vechi și-au îndreptat pașii către centru, unde restaurantul Lloyd, un restaurant apropiat sârbilor din Banat datorită patronului său de origine sârbă, Iavor Radencovici, a oferit tradiționala masă de noul an. Pregătiți cum se cuvine de asemenea ocazie, cei de la Lloyd i-au întâmpinat pe oaspeți cu muzică, mâncare bună și pe toate gusturile, șampanie și vin mult.

La miezul nopții, înainte de spargerea paharelor de șampanie de pământ, cum e un vechi obicei, personalitățile din sala restaurantului au luat cuvântul pentru a spune urările de noul an. Din partea Timișoarei, alături de invitați s-a aflat Dan Diaconu, viceprimarul orașului, care le-a urat cetățenilor sârbi din Timișoara un an nou și cât mai multe bucurii. Iavor Radencovici, patronul restaurantului Lloyd a precizat că este cel de-al 18-lea Revelion sărbătorit de restaurantul timișorean de la reînființare! Alături de sărbi la Restaurantul Lloyd au fost și consulul onorific al Serbiei la Timișoara, domnul Vkadan Tadic și președintele Uniunii Sârblor din Romania, domnul Ognean Crstic.

Așadar, celor care au sărbătorit intrarea în noul an aseară, le urăm și noi un an nou fericit și cât mai multe bucurii! Srecna Nova Godina 2019!

Revelionul sârbesc la Timișoara – galerie foto semnata de Constantin Duma

Posted by Timisoara Stiri on Sunday, January 13, 2019
Articolul precedentLapovița căzută azi-noapte crează probleme în trafic timișorenilor. Care sunt indicațiile rutiere pentru dimineața de azi?
Articolul următorTimişorenii din Epic Society pot deveni vedete în Miami… bici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.