Maestros del Ritmo creează un nou iureş fără precedent, la Ponton Casa Baraj. Conceptul de party, original din Timişoara, se reîntoarce în locaţia din Văliug, unde membrii săi activează ca rezidenţi, încă din prima vară.

Evenimentul, care are loc sâmbătă, 16 iunie, de la ora 23, marchează o tradiţie absolută a “maeştrilor”, şi anume lansarea celui mai recent mix. Volumul cu numărul 29 primeşte sound-ul characteristic Casei Baraj, fiind semnat John Trend, Dirty Nano şi Jay Ko. La petrecerea oficială de lansare, din acest sfârşit de săptămână, mixează Dirty Nano & Elless, care vor pune auditoriul pe jar, de la înserat la răsărit.

Băieţii au devenit faimoşi în toată ţara, dar şi în lume, datorită acestei colecţii de volume ultra ascultate de toţi fanii muzicii electronice. Colecţionarii adevăraţi ar face tot posibilul să pună mână şi pe această bijuterie audio, oferită gratuit, pe support CD, celor ce ajung şi dansează din suflet, la evenimentul de sâmbătă.

Fiecare eveniment semnat Maestros este o baie melodioasă în raze de lună. Artiştii ating publicul de pe Ponton cu fiecare piesă, începând de la deep house până la tech house sau chiar techno, iar apariţia soarelui deasupra lacului uneşte, astfel, clubberii ascunşi după ochelari de soare. Muzica, libertatea şi natura închid triunghiul amoros de la Ponton, în mijlocul căruia trebuie să te afli, neapărat, şi tu.

Articolul precedentDirty Nano a lansat hit-ul acestei veri, în clubul Epic Vara – GALERIE FOTO
Articolul următorFratelli By The River—design unic, lume frumoasa si artisti de renume. Descopera un loc fabulos la Timisoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.