Intr-un sondaj facut pe cea mai celebra pagina de Facebook din Timisoara – Orasul Timisoara – cetatenii orasului de pe Bega si-au exprimat nemultumirea in legatura cu pretentiile salariale ale primarului urbei, Nicolae Robu – corelate cu nerealizarea promisiunilor electorale ale edilului din 2012. In ziua de vineri, primarul Robu a declarat ca doreste „majorarea substanțială a salariilor, nedrepte, atât în termeni relativi, cât și în termeni absoluți, în raport cu volumul, solicitările, răspunderile, beneficiile publice și importanța muncii de primar

Chiar si pe pagina primarului cetatenii care nu sunt inca blocati de acesta sunt in contradictie cu Nicolae Robu. Astfel Erna Rita Szovathy Rus ii raspunde primarului „Serios ?? Dar ce lucrați atit de greu ?? Va comparați cu cei care lucrează in trei ture și au 6-700 chiar așa voi toți meritați de toate doar poporul asta care nu înțeleg cit va mai suporta nu merita nimic !!!”
Un cititor al paginii primarului ii atrage subtil atentia asupra nerealizarilor promisiunilor din 2012 , Claudia Elena comentand „Domnule Primar, sunt multe probleme nerezolvate în Timișoara:
– parcul de la Flora (malul Begăi) este închis și nu s-a mai lucrat nimic acolo de anul trecut
– Parcul Central, închis de peste un an, nu se lucrează nimic la el…
– se parchează în Timișoara fără niciun discernământ, în unele cazuri, e drept, pentru că nu sunt suficiente locuri de parcare, dar mai ales pentru că se dorește evitarea plății costului parcării. Și astfel, timișorenii sunt inventivi: parchează pe spațiile verzi. Am sesizat politia locală și mi-au spus că e foarte greu să dea amenzi din cauză că nu se poate stabili dacă spațiul e verde. Păi din moment ce acolo se tot parchează, spațiul nu va mai fi verde ci pământ care devine noroi când plouă și se prinde de cauciucuri, ajungând pe șosele. La ultimele ploi Timișoara a fost mocirlă. Trebuie luate măsuri, cei care parchează altundeva decât pe carosabil sau în parcări să fie avertizați și ulterior amendați. Nu mai spun că astfel distrug și bordurile, care vor trebui refăcute.
– pe splaiul Nistrului, fostul Galați, amenajarea malului Begăi nu a fost finalizată (mă refer din nou la spațiul verde: nu a fost adus pământ să se umple golurile rămase după asfaltare, iar în zona de lângă podul Decebal parchează mașini chiar pe mal, pe o zonă cu pământ, care nu cred să fie parcare… sau dacă e menită să fie parcare, ar trebui să fie amenajată și cei care parchează acolo să plătească, la fel ca în orice alt loc din zona galbenă…
– dacă primăria nu poate gestiona toate spațiile verzi din Timișoara, poate nu ar fi o idee rea ca acestea să fie îngrijite de locuitori, dar să existe un cadru legal, în sensul că să nu se poată parca decât în zone asfaltate (deci nu pe pământ, unde ar crește iarbă), iar proprietarii locuințelor sau firmelor în fața cărora se găsesc spații verzi să fie obligați să le îngrijească. (La sat, un gospodar nu a așteptat niciodată să vină primăria să-i tundă iarba din fața casei)
Mulțumesc!” in timp ce un alt cititor ii spune in fata primarului”Toți merităm salarii mai mari! Când nu ne mai convine… plecăm!” (Neagoe Raul) iar Irina Kammer puncteaza „Da, merită, dacă fac ceva pentru asta, dar pt ca vă bateți joc de banul public să mai vreți și premii, e chiar prea mult tupeu!

Iar „aprecierile” timisorenilor continua:
Simion Vucu Cinstit ar fi, ca primarul să restituie procentul de nerealizare, din veniturile încasate pină in prezent. Si acest lucru datorita faptului că programul nu i-a fost impus de cineva. El și la ales.” in timp ce Andrei Vlad Popa noteaza ironic „Da, dar macar a facut 10%! #macarfaceceva „.

Sondajul poate fi consultat aici de fanii paginii Orasul Timisoara: https://www.facebook.com/247timisoara/posts/1766367960051226 avand peste 2000 de respondenti (intre acestia neregasindu-se consilierii personali ai primarului, foarte activi pe Facebook in schimb la conferintele de presa ale primarului, unii transformandu-se in adevarati postaci pentru edil )

Articolul precedentPas cu pas spre o carieră de succes în tehnologia informatiei. IT School Timișoara – programe de curs acreditate
Articolul următorCât costă să îți lași mașina în prima parcare supraetajată din Timișoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.