În momentul actual, domeniul IT se numără printre cele mai promițătoare din punct de vedere al oportunităților de angajare și dezvoltare ale carierei, iar astfel de argumente ne motivează să urmăm modelul de succes al specialiștilor IT. Însă de cele mai multe ori eforturile depuse în acest sens sunt mult mai greu de măsurat fără ajutor și îndrumare din partea unor profesioniști.

Din aceste motive, dar și din dorința de a aduce îmbunătățiri educației alternative din sfera învățământului informal conexă industriei IT, a luat ființă IT School, care în prezent reprezintă cea mai complexă entitate educațională din vestul țării, unde pasionații acestui domeniu se întâlnesc cu viitorii profesioniști.

Drumul spre succes nu va fi la fel de dificil atât timp cât motivația și dăruirea sunt la nivel maxim, iar pregătirea va avea loc într-un context specializat. La IT School vei învăța cum să faci primii pași spre cariera dorită. Programele de curs sunt concepute pentru cei fără background în domeniu, orele de training sunt 100% practice, fiind încurajate sesiunile de lucru interactive.

Prin tematica variată a cursurilor, IT School acoperă domenii diverse precum: Programare, Testare, Web Development, Web Design, Design Grafic, Marketing Online, Microsoft Office și Linux, iar începând cu luna mai, următoarele sesiuni ale cursurilor de programare Java, C++, C# și ASP.NET, dar și cursurile de Web Design și PHP/ MySQL vor fi acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, diplomele obținute în urma absolvirii acestor cursuri fiind recunoscute de Ministerul Educației Naționale – în România și pe teritoriul Uniunii Europene.

În viitorul apropiat, programei actuale îi vor fi adiționate cursuri noi de Python, C Programming, T-SQL și Network Administrator precum și un curs de Limba Germană în IT.

IT School își propune să contribuie substanțial în procesul de angajare și onboarding al viitorilor specialiști prin parteneriate noi, alături de companii reprezentative din industrie, în cadrul cărora obiectivul este implementarea unui program de recrutare “altfel” care facilitează accesul cursanțiilor pe piața de muncă.

Trainerii IT School, specialiști cu peste 5 ani experiență în domeniu, desfășoară cursurile într-un environment ideal dezvoltării și aprofundării tematicilor abordate prin sesiuni de training hands-on cu focus pe necesitățile fiecărui cursant, IT School fiind astfel mediul adecvat de învățare pentru toți cei interesați, indiferent de nivelul cunoștințelor.

Pentru orice altă informație referitoare la curricula, structura cursurilor, dar și modalitatea de desfășurare a acestora, ești invitat să accesezi website-ul IT Schoolwww.itschool.ro.

Articolul precedentTrafic în creștere la Aeroportul Internațional Timișoara. Ce curse noi vor fi introduse peste vară?
Articolul următor85% din timișoreni nu vor mărirea salariului primarului Robu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.