Sursa: http://beauty-salon-scorpion.ro/coafor-bucuresti.html

Școala Eurotraining din Timișoara organizează primăvara aceasta o nouă ediție pentru cursul de Coafor. Începutul lunii Februarie a dat curs liber înscrierilor, iar promisiunea unei ediții High Level provoacă nerăbdare în toți participanții.

Ce vor învăța cursanții?
În cadrul cursului de Coafor, se va pune accentul atât pe tuns, colorimetrie, diagnoză, coafură de zi și de seară, avangardă, cât și clasicele împletituri și bucle adaptate.
Fie că vor să-și pornească propria afacere, fie că vor să lucreze într-unul din saloanele de elită, programa cursului acoperă toate competențele necesare și relevante pentru această meserie.
Cursanții vor mai învăța că nu sunt suficiente doar creativitatea și abilitățile practice. În acest domeniu este important să dețină cunoștințe în fashion și să țină pasul cu noile trend-uri.

Care sunt competențele cursului?
Cursul durează 20 de săptămâni și oferă următoarele competențe specifice care vor fi învățate de-a lungul cursului:
– Executarea coafurilor
– Executarea coafurilor stil
– Executarea ondulaţiei permanente
– Executarea tratamentelor capilare
– Executarea tunsorii pentru femei
– Executarea vopsirii părului
– Spălarea părului

Ce ne recomandă Reghina Nimrichter?
”Niciodată nu fă mai puțin decât poți. Cu cât un om va cunoaște mai bine tainele meseriei alese, cu atât mai mult o va practica cu plăcere, câștigând astfel aprecierea și respectul celor din jur,” ne spune formatoarea cursului, Reghina Nimrichter.

De ce să te înscrii?
Forma de predare a cursului de coafor este echivalentă cu marile academii de coafură din lume. Brandul cu care se lucrează este lider global în industria saloanelor profesionale, J Beverly Hills. Având parteneriate cu branduri puternice worldwide și experiență vastă în arta aranjării părului, Reghina ne propune un proces de învățare bazat pe practică, inovație și interactivitate. Participanții la cursul de coafor vor primi la finalizarea cursului suport la angajarea în cele mai bune saloane din oraș.

Detalii despre înscriere
Condițiile de înscriere la curs sunt următoarele:
Copie buletin de identitate
Copie certificat de naștere
Copie diplomă de studii
Adeverință medicală
Persoanele interesate de cursul de coafor, se pot înscrie fie online, pe site-ul oficial http://www.scoalaeurotraining.ro/cursuri/curs-coafor, fie la sediul școlii din Piața Huniade, clădirea Modex, etajul 3.

Despre Școala Eurotraining
Școala Eurotraining este unul dintre cei mai mari furnizori de formare profesională din zona de vest a țării, acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificare (ANC).
Cursurile sunt de inițiere, calificare, specializare și cuprind atât noțiuni teoretice, cât și practică de specialitate. Școala pune la dispoziție atât materialele consumabile necesare desfășurării cursurilor cât și săli de curs amenajate corespunzător. În urma absolvirii cursurilor se obține un certificat acreditat ANC (diplomă). Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute național și la nivelul Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.