George Hora ne oferă o bucată din trecutul său, în versuri, pe un negativ grav. Artistul a lansat un single nou, produs în propriul Studio 66, sub egida căruia stau toate hit-urile sale.

Piesa se numeşte „Toată viaţa” şi face parte din provocarea, primită din partea prietenilor lui George de la Noaptea Târziu, de a-şi aşterne viaţa pe muzică. Cântăreţul devine personal în versuri şi spune lucrurilor pe nume, aşa cum l-au marcat ele de-a lungul timpului. Creatorul de hit-uri, de la Timişoara, a tras şi un clip la această producţie, semnat Ovidiu Roteliuc, care este acum disponibil pe Youtube. Prima audiţie ne-a adus mai aproape de George Hora, cunoscându-i câteva din micile substraturi care îl fac să fie el însuşi. O poveste sinceră şi motivantă, „Toată viaţa” vorbeşte despre ce înseamnă să mergi înainte, indiferent de obstacole, până atragi norocul de partea ta. Enjoy.

„Toată viaţa” e un statement, un pod între ceea ce simte lumea că eram – un artist urban – şi ceea ce sunt de fapt: un artist pop, deschis la orice gen. Este o mică poveste despre mine şi cum mereu am ştiut că muzica înseamnă totul. Nu am acceptat sa am un plan B vreodată şi mai mult am avut de câştigat pentru asta. Ăsta este jocul: ambiţie combinată cu talent, încredere şi viziune, declară George Hora.

Articolul precedentPremii de 30.000 euro la un concurs hipic lângă Timișoara
Articolul următorCel mai mare restaurant cu specific libanez și mediteranean din vestul ţării va fi deschis în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.