Philip Morris Trading încheie anul 2017 cu planuri mari şi o nouă provocare pentru timişoreni. Începând cu această lună, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Timişoara prin deschiderea celui de-al patrulea IQOS Store din ţară. Situat în incinta centrului comercial Iulius Mall, IQOS Store Timişoara transpune universul brandului într-un spaţiu simbol pentru inovaţie, noutate şi reinventarea ritualurilor.

Amenajat pe o suprafaţă de peste 65 de metri pătraţi, IQOS Store Timişoara propune o imersiune interactivă în universul brandului printr-o experienţă comercială premium, gândită special pentru fumătorii adulţi care sunt receptivi și adoptă tehnologii şi ritualuri noi.

Deschiderea IQOS Store Timişoara este rezultatul firesc al creşterii comunităţii IQOS din această zonă a ţării şi din România. “Conceptul IQOS Store este foarte bine definit şi reprezintă o reflexie a brandului IQOS, dar suntem conştienţi că fiecare spaţiu împrumută din valorile locale ale comunităţii în care se dezvoltă. Deschiderea IQOS Store Timișoara este un pas natural în dezvoltarea brandului, fiind astfel mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International: aceea de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi de a crea un viitor fără fum. Ne bucurăm să încheiem anul într-o notă pozitivă”, afirmă Branislav Bibic, ‎Managing Director Philip Morris Trading.

Primul loc de întâlnire offline a comunităţii IQOS din această zonă a ţării este perfect pentru interacțiunea directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, prin achiziţionarea dispozitivelor electronice şi accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – Heets, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii vor beneficia de asistenţă personalizată şi vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate şi la o gamă largă de accesorii.

În ultimii doi ani, 3,7 milioane de fumători adulţi la nivel mondial au ales să se bucure de experienţa IQOS.

Lansat în Japonia în anul 2014, iar pe piaţa din România la finalul anului 2015, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, care propune un nou mod de a utiliza tutunul, revoluţionând industria. Cu IQOS, tutunul este utilizat prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

 *Iulius Mall Timişoara, etaj 1, Strada Aristide Demetriade nr. 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.