Database emite suntet urban, sâmbătă noapte, alaturi de Traumer. Artistul revine pentru a doua oară la Timişoara, la petrecerea care începe la miezul nopţii. Cei ce i se vor alătura pentru o noapte captivantă şi antrenantă sunt binecunoscuții rezidenți ai clubului, Olivian Nour şi Clarkent. Prețul unui bilet regular în avans este de 30 de lei, iar al unui bilet VIP de 50 de lei şi pot fi achiziționate de pe www.livetickets.ro. Prețul unui bilet la intrare va fi de 40 de lei pe toată durata evenimentului.

Traumer este un artist francez cu rădăcini adânci în muzica underground de calitate. Stilul său particular de a nuanța extrem de viu şi profund creațiile sale îl duce într-o zonă fascinantă a genului său abordat cu minuțiozitate, pasiune şi mii de ore de muncă. De-a lungul carierei a trecut prin schimbări majore şi diverse, emblematice statutului său, esențiale pentru ceea ce a devenit în timp, dând dovadă de performanțe hipnotice şi o putere de creație rar întâlnită. Recent a devenit membru al Lola ED, fapt ce l-a propulsat rapid fiind acum resident DJ la celebrul Rex Club din Paris şi oferindu-i şansa de a-şi dezvolta câteva proiecte gândite de el dar conturate ulterior. Cu toate acestea, povestea lui abia acum este pe punctul de a intra într-un capitol cel puțin captivant: în curând îşi va lansa propriul său label numit HUA (“floare” în japoneză) cu un concept gândit în totalitate de el. Majoritatea pieselor sale au fost semnate de label-uri deja celebre precum Cocoon şi Desolat şi s-au bucurat de o faimă rar întâlnită la artiştii de rangul său.

Articolul precedentLaptop-uri si calculatoare vechi in expozitie la Iulius Mall Timisoara
Articolul următorÎncepând de azi Timișoara e legată de Asia printr-un zbor direct. În ce zile sunt cursele și cât costă biletele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.