Evenimente in Timisoara Zboruri zilnice între Timișoara și Frankfurt de pe Aeroportul Timișoara. Vezi orarul...

Zboruri zilnice între Timișoara și Frankfurt de pe Aeroportul Timișoara. Vezi orarul acestora

  • O dată cu acestă noua rută, pasagerii din Timișoara vor avea acces la 174 conexiuni către 71 de țări
  • Pentru prima data pasagerii din Timișoara vor putea zbura direct către cel mai mare hub Lufthansa, Frankfurt
    Oferta specială începe de la 149 EUR pentru un zbor dus-întors la Frankfurt

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi. Începând cu 29 octombrie 2017, pentru prima dată, Lufthansa va avea zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât și din Timișoara. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen.

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic și vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât și la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări.

“În acest an, Lufthansa își crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group. “ Timisoara va fi conectată direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8. Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continua și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, a adăugat Antonio Tassone.

„Introducerea acestei noi curse către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, Frankfurt-am-Main, este un câştig nu doar pentru Timişoara şi zona de vest a României, ci şi pentru nordul Serbiei şi estul Ungariei. Prin diversitatea destinaţiilor oferite, Aeroportul Internaţional Timişoara devine din ce în ce mai atractiv şi pentru pasagerii din Serbia şi Ungaria. Legăturile excelente de care vor beneficia locuitorii acestei regiuni, dar şi conexiunile aeriană cu peste 70 de ţări, vor face din această regiune din jurul Timişoarei o zonă mult mai uşor accesibilă şi implicit atractivă pentru turişti şi oameni de afaceri. Le urăm mult succes partenerilor noştri de la Lufthansa!” – a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

“Cu doisprezece (12) ani in urmă Lufthansa a deschis ruta Timișoara -Munchen, care a avut de atunci un mare succes. În 2016, am avut în jur de 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune. Ca urmare a cererii ridicate de zboruri către Germania și în afara acesteia, suntem acum capabili să oferim pasagerilor noștri un nou zbor către cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt . Astăzi, suntem foarte încântați să inauguram zborul de la Timișoara la Frankfurt. Cu acestă nouă traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni, mai multe frecvențe și mai mult acces la destinații din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge cu ușurință în mai multe destinații intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro“ a declarat Peter Pullem, director regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est

 Prin intermediul acestor noi zboruri săptămânale, Lufthansa Group își consolidează poziția de leader în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS ajungând astfel la 164 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich.

Orar de zbor zilnic: Timișoara –  Frankfurt (retur)
Timișoara „Traian Vuia” International (TSR) – Frankfurt, Terminal 1 (FRA)
Plecare TSR : 12:45  Sosire FRA : 13:45
Plecare FRA : 09:00  Sosire TSR : 11:50
Durata zbor: 2 ore
Distanta: 1062 km
Aeronava Lufthansa CityLine Embraer 190

*Toate orele sunt ore locale.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.