Iulius Mall s-a pregătit cu noi surprize pe care să le ofere clienților fideli. Pentru cei pasionați de cumpărături, îndrăgita destinație de shopping și relaxare oferă, prin intermediul aplicației Fidelity, vouchere la brandurile lor preferate.

 Iulius Mall Timișoara continuă să îi răsplătească pe clienți pentru sesiunile lor de shopping prin vouchere primite în cadrul aplicația Fidelity. Cu cât vor cumpăra mai mult, cu atât vor aduna economii mai mari în „portofelul” lor virtual.

Pentru cei care nu au instalat încă aplicația, pașii sunt foarte simpli: își fac un cont pe site-ul http://www.fidelityiuliusmall.ro/timisoara/inregistrare, descarcă aplicația Fidelity by Iulius Mall din App Store sau Google Play, în funcţie de sistemul de operare al telefonului mobil, şi se activează cu datele create pe site. De acum, tot ce trebuie să facă este să se bucure de cumpărături, iar la finalul sesiunilor de shopping să se prezinte cu bonurile fiscale la Centrul Info, unde le va fi scanată aplicația și li se va aloca valoarea cash-back. Astfel, un procent de 5% din valoarea cumpărăturilor pe care le-au făcut ajunge în contul lor virtual

În funcţie de suma economisită, clienţii vor putea achiziţiona vouchere de cumpărături sau CEC-uri cadou. Pe lista brandurilor la care pot valorifica economiile din „portofelul” virtual Fidelity se numără: C-House Milano, Bella Italia, Papri, Floare de Colț, Perfect Nail Bar, Black Box, Yamamay.

 Află mai multe despre aplicația Fidelity by Iulius Mall de pe site-ul: http://www.fidelityiuliusmall.ro/timisoara.

Articolul precedentCare este programul de iarnă al Aeroportului Internațional Timișoara și ce curse aeriene noi vor decola din Banat?
Articolul următorZboruri zilnice între Timișoara și Frankfurt de pe Aeroportul Timișoara. Vezi orarul acestora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.