Dacă vreţi să petreceţi un week-end antrenant şi relaxant în acelaşi timp, Iulius Mall Timişoara vă aşteaptă nu doar cu cea mai variată ofertă de cumpărături, ci şi cu evenimente deosebite: o noapte în compania muzicii bune, în aer liber, un târg de accesorii şi bijuterii fashion, dar şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 19 – 21 mai 2017, la demisolul Iulius Mall se va desfășura Târgul de Accesorii şi Bijuterii Fashion. Pentru cei care apreciază obiectele lucrate manual, expozanții propun bijuterii cu pietre semiprețioase, steampunk sau piele, accesorii pentru păr, genți și multe altele.

Sâmbătă, de la ora 20.00, pe terasa Iulius Mall Timișoara se dă startul la distracție. Cei care iubesc muzica electronică și preferă terapiile de relaxare prin dans sunt invitați la petrecerea care anunță începutul Music Travel Festival. Atmosfera antrenantă va fi asigurată de ritmurile Pendulum DJ Set. Intrarea este gratuită pentru cei care dețin deja un abonament la Music Travel Festival, iar pentru ceilalți participanți costul biletelor este de 50 de lei și pot fi achiziționate de la intrare sau online.

Duminică, așa cum au fost obișnuiți, prichindeii primesc invitație în lumea poveștilor, în compania marionetelor. De la ora 12.00, în food court, cei mici se vor distra urmărind piesa „Scufița Roșie”.

Articolul precedentÎN PREMIERĂ: Cel mai celebru DJ timișorean mixează la Epic Society
Articolul următorSurpriză la FEST-FDR2017: concert SUBCARPAȚI cu acces gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.