Vineri 15 te invită în 5 mai să te bucuri de timpul tău liber şi un Best of aniversar Spitalul de Urgență. Piese ca şi Trăiască Berea; Nu-mi pasă de nimic; Ori la bal, ori la spital; Lăutarii şi multe alte hitul semnate Dan Helciug vor face terasa de pe malul Begăi cea mai atractivă locaţie a acestei minunate seri de primăvară.

Timişoara este un reper important în traseul turneelor realizate de către una dintre cele mai cunoscute trupe româneşti. De-a lungul timpului, Spitalul de urgenţă a concertat în cadrul unora dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale din Europa şi a încântat publicuri numeroase la Pepsi Sziget Hungary, Festivalul internațional Peninsula Târgu Mureş, Festivalul internațional Danube Rock. De asemenea, despre artistul Dan Helciug se pot spune multe. A cântat pe aceeași scena cu: Dio, H-Blockx, Apocalyptica, Zdob și Zdub, Filarmonica George Enescu, Filarmonica Transilvania, Filarmonica Cernăuți, Sankt Petersburg Orchestra.

Aşadar, vineri, 5 mai, eşti invitatul celei mai spaţioase terase din centrul oraşului la concertul Spitalul de urgenţă. După concert, Zoltan Varga va încălzi atmosfera cu ritmurile pe care deja le îndrăgeşti. Rezervă masa ta preferată la 0721202821. Distracţia, bună dispoziţia şi consumul de bere în aer liber sunt obligatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.