Începem primăvara prin a lăsa soarele să treacă pe bulevardul Vasile Pârvan şi să intre pe terasa Vineri 15. Marcăm începerea noului sezon cu multe surprize, dar cu aceeaşi atmosferă relaxantă, de vineri, de care vă puteţi bucura în fiecare zi a săptămânii. Vă împărtăşim primul moment pregătit pentru această ocazie – un concert susținut de The Weekend Band. La ora 20:30, trupa care a ridicat în picioare publicul la toate evenimentele marca Vineri 15 organizate în 2016, vă promite experienţe pline de energie şi emoţie. După concert, Alin Prejban pregăteşte un Live DJ Set pentru a continua ritmurile ce conturează această seară. Distracția se prelungeşte și în ziua de 18 martie, alături de The TM Groove. După concertul din prima sâmbătă a sezonului, Zoltan Varga, un bun prieten al Vineri 15, va imprima muzical atmosfera care vă este familiară şi care vă încântă cu fiecare ocazie.

Vineri 15 își propune ca în sezonul 2017 să anime toți oaspeţii prin diverse activități creative, invitați speciali, concerte, degustări, festinuri culinare și multe alte concepte realizate în premieră în Timișoara. Meniul este diversificat și va include câteva piese de rezistenţă ale gastronomiei: cele mai savuroase coaste (spare ribs), pregătite într-un cuptor încins cu lemn de fag; 20 de sortimente de pizza și burgeri delicioși. Diversitatea meniului a fost și în sezonul precedent un punct forte, iar anul acesta, echipa Vineri 15 îşi doreşte să rămână la nivelul aşteptărilor celor care îi trec pragul!

Dacă vremea nu va fi perfectă, Vineri 15 este pregătit cu un spațiu călduros, atât la propriu, cât și la figurat. Începând cu 17 martie, terasa Vineri 15 va fi deschisă publicului de luni până duminică  de la 10:00 la 00:00, ulterior programul se va prelungi până la ora 02:00. Pentru concertul The Weekend Band biletul de intrare costă 20 lei.

Vineri 15, bd. Vasile Pârvan Timisoara / Număr de telefon rezervări: 0721202821

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.