Specialiștii din industria automotive sunt invitați sâmbătă, 22 Aprilie 2017, de la ora 9, la Complex Senator-Expovest, să descopere cele mai noi tehnologii automotive și să facă cunoștiință cu vedetele evenimentului, cei doi invitați speciali: Mate Rimac și Burton Lee.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează în data de 22 Aprilie, 2017, la Complex Senator-Expovest, începând cu ora 9, evenimentul “HELLA Driving Technology Day”.  Această zi va fi dedicată specialiștilor din domeniul IT, inginerie, cercetare și dezvoltare și este o continuare a evenimentelor anuale pe care compania HELLA România le organizează în semn de mulțumire pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea.

“Acest eveniment este o ocazie unică pentru toți cei care sunt pasionați de tehnologia automotive să exploreze cele 2 mega trenduri actuale din industria auto internațională si anume electrificarea (electrification) și mașinile autonome (autonomous driving), direct de la invitații speciali ai evenimentului: Mate Rimac, dezvoltatorul uneia dintre cele mai rapide și extravagante mașini electrice din lume și Burton Lee, expert în mașini autonome și profesor la prestigioasa universitate Stanford din SUA.

Mai mult, împreună cu partenerul nostru pentru acest eveniment, Auto-Schunn România centru de excelență Mercedes-Benz, am pregătit o surpriză participanților și anume posibilitatea de a efectua un drive test cu noile modele Mercedes-Benz din parcul Auto-Schunn România, care include atât mașini cu ardere internă (GLA Face Lift, SL400, E-Coupe) cât și modele hybrid (Clasa C, GLC, GLE) și full electric (Clasa B)”, precizează Gelu Murariu, General Manager HELLA România.

Participarea este gratuită, iar accesul în cadrul evenimentului se face pe baza unei invitații care se poate obține doar în urma unei înscrieri și preselecții. Perioada de înscriere a început în data de 3 Martie, 2017 și se va încheia în 5 Aprilie, 2017. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare, vor primi confirmarea, prin email, până în data de 11 Aprilie, 2017.

Cei care doresc să participe la HELLA Driving Technology Day sunt rugați să ne comunice interesul față de acest eveniment, prin completarea formularului de pe pagina: www.hella.ro/events

HELLA Driving Technology Day este un eveniment organizat de către HELLA România în colaborare cu Auto-Schunn România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.