Ponton Casa Baraj s-a întors cu muzică electronică la Văliug. Paradisul ascuns din stațiunea Crivaia reînflorește la First Weekend of the Year.

Evenimentul premergător sărbătorii de 1 Mai se întinde și sâmbătă, și duminică, 29 – 30 aprilie și beneficiază de un line-up energic din cale afară. Se lasă cu iureș, deoarece invitații speciali au toate atributele necesare pentru a încinge atmosfera. Alex Kennon se întoarce la Ponton, după ce a făcut gălăgie de nenumărate ori în acest loc legendar. Artistul este foarte iubit de români, datorită stilului său inconfundabil la butoane. John Trend și Elless îl susțin de la egal la egal, ei fiind rezidenții multor sezoane de party în acest hot-spot. Duminică, legendarul gig Format: B își face premiera la ponton, din Berlin direct la Văliug. Urmează o selecție house și techno pentru degustători adevărați, completată de către Dirty Nano și Adrian Eftimie într-un mare stil.

Astfel, lucrurile se agită pe malul lacului, unde oamenii dansează de la apus la răsărit și încă puțin. În galleria foto se găsesc imagini de la evenimentul de anul trecut, atunci când duo-ul Tube & Berger a ținut publicul în priză, într-o altă poveste nemuritoare de 1 Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.