Foto: psnews.ro
Foto: psnews.ro

Nu poți, din calitatea de lider al județului, să îi faci pe alegători proști. Să încurci total un oraș, printr-o multitudine de lucrări al căror termen de execuție se prelungește la infinit: Popa Sapcă, Jiul, semafoare, etc.

Nu poți să nu faci aproape nimic atunci când prin mână ta trec 1.5 miliarde de euro.

Nu poți administra un oraș prin perspectiva „sexy-consilierelor”, la fel cum nu poți uita de promisiunile făcute electoratului cu un cincinal în urmă: bazin olimpic, stadion nou, subpasaj nou (Solventul), toate străzile asfaltate, fără cerșetori și lista poate continua, pentru că aproape toate promisiunile din 2012 sunt neîndeplinite.

Nu poți să îi faci proști pe șoferii care își pierd zilnic cu zeci de minute în plus pentru a ajunge de acasă la serviciu și de la serviciu acasă. E timpul pierdut care ar putea fi petrecut alături de familie, prieteni, etc.

Nu poți ignora miile de cetățeni care îți spun că greșești pe mediul online pe care pretinzi că ești cel mai popular: Facebook.

Nu poți pune o moldoveancă și un plagiator ca și cap de listă pentru Parlament într-un județ în care, doar prin prisma faptului că nu există șomaj, oamenii se gândesc 3 secunde înainte de a spune „da”.

Nu poți să te lauzi cu proiectele administrației precedente și să spui că sunt ale tale: subpasajul Michelangelo, pistele de biciclete, amenajarea malurilor râului Bega.

Nu poți să vii cu proiecte ridicole (linie de metro) și în 5 ani să nu faci o parcare subterană în centru (Parcul Civic, Parcul IC Brătianu, Parcul Justiție poate și Parcul Central-deși sub el este un cimitir)

Nu poți tăia oxigenul unui oraș, prin defrișarea și tăierea a 10.000 de copaci și oamenii să nu observe că au pierdut ceva.

Nu poți să aduci mijloace de transport naval la Timișoara (vaporetto) și să uiți că trebuie înmatriculate. Și să te lauzi că ai transport naval dar de fapt, singură dată cand vaporetto a funcționat, a fost de ziua ta.

Nu poti sa faci toate lucrurile de mai sus si sa te astepti sa castigi increderea oamenilor. Ai primit-o de doua ori, acum cei care te-au votat asteapta lista realizarilor.

Astea sunt greșelile care au făcut dintr-un fielf PNL un județ dominat de PSD.
Și repet, cifrele nu mint-bugetul Timișoarei a beneficiat de aproape 1.5 MILIARDE de euro în cei patru ani de mandat ai primarului Robu. Bani care trebuiau să se vadă în investiții, într-o creștere a eficientizării orașului.

Acum, Timișoara a devenit, prin prisma CLT, o bastion galben-albastru într-o mare roșie. Oare, PNL Timișoara, vom ști să navigăm liniștit către progres și civilizație?

PS: Cand pierzi o competitie, frumos si civilizat este pentru cei care au fost in fruntea echipei pierzatoare sa faca loc unor oameni care poate sunt mai buni ca ei. Nu sa astepte Congresul National sau alte alegeri care sa le dea verdictul. Strangi mana celor cu care ai lucrat, le multumesti si te scuzi pentru faptul ca nu ai castigat, si pleci. Se numeste demisie si este practicata in tarile civilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.