r_poster-restart_s2_-2016_pt-webAsociația Expose Architecture a lansat vineri, 30 septembrie 2016, Sesiunea a II-a de cursuri dedicate restaurării clădirilor vechi și monumentelor istorice. Cu tematica ”Regenerare urbană prin restaurare de arhitectură”, aceasta este formată din 2 Module, cu desfășurare în perioada:

  • Modulul 1: Vineri, 21.10.2016 – Duminică, 23.10.2016
  • Modulul 2: Vineri, 28.10.2016 – Duminică, 30.10.2016

Susținătorii cursurilor sunt profesioniști consacrați în domeniu, la nivel național și internațional:

  • Dr. Arh. Radu RADOSLAV (Registrul Urbaniștilor din România Biroul teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest – Timişoara)
  • Dr. Arh. Tancredi CARUNCHIO (Universitatea din Roma La Sapienza)
  • Dr. Arh. Jorge CRUZ PINTO (Facultatea de arhitectura – Universitatea tehnica din Lisabona)
  • Arhg. Victor BUNOIU (Direcția Județeană pentru Cultură Timiș)
  • Sevastian SUSARU (Lucrări Profesionale Speciale)

Sunt disponibile pentru înscriere 20 de locuri care acoperă toate categoriile publicului țintă, reprezentat de: arhitecți, ingineri constructori, persoane ce activează în administrația publică și au responsabilități în programe / procese de restaurare arhitecturală, proprietari / administratori de imobile clasate ca monumente sau inserate în zone construite protejate, muncitori / angajati firme de constructii, alte domenii conexe.

Perioada de înscriere este de 10 zile, începând de Vineri, 30 Septembrie 2016 și până Duminică, 9 Octombrie 2016. Taxa de participare este de 800 RON. Cursurile se vor desfasura la sediul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, str. Ep. Augustin Pacha, nr. 8.

Înscrierea doritorilor la curs se face completând formularul care se poate descărca de pe pagina de Facebook a Asociației Expose Architecture https://www.facebook.com/exposearchitecture sau poate fi solicitat la adresa de email expose.architecture@gmail.com. Formularul de înscriere, trebuie apoi trimis pe adresa de e-mail a Asociației Expose Architecture expose.architecture@gmail.com.

Link descarcare documente: formular + metodologie inscriere

Contact pentru inscrieri:expose.architecture@gmail.com

M: +40 (0) 733757939 | +40 (0) 726785125 | +40 (0) 722698323 |

(re)START! PRACTICI DE RESTAURARE propune cursuri teoretice, sesiuni de conferințe și de dezbateri, cu aplicații practice, workshopuri și santiere de lucru, având ca obiectiv informarea, formarea și specializarea persoanelor cu atribuții și responsabilități în domeniul restaurării de arhitectură și intervențiilor pe clădiri istorice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.