Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi (1 septembrie) a lansat orarul Vara 2017 Timișoara, cu 7 rute noi, de vară, către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce 600,000 de clienți p.a. și susține 450* locuri de muncă pentru Aeroportul Timișoara, toate pentru că Ryanair își crește traficul în Timișoara, noua baza ce se deschide astăzi.Ryanair - deschiderea bazei din Timisoara (7)

Orarul Ryanair pentru vara 2017 Timișoara va aduce:
• Noua bază se deschide astăzi cu o aeronavă alocată (investiție de 100 milioane USD)
• 7 noi rute de vară pentru 2017: Berlin (2 x săpt.), Bruxelles (3 x săpt.), București (12 x săpt.), Dusseldorf (2 x săpt), Frankfurt (2 x săpt.), Londra STN (zilnic) & Milano BGY (5 x săpt.)
• 33 zboruri săptămânale
• 600,000 clienți noi pe an
• 450* locuri de muncă pe an

Ryanair este alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din Timișoara până în octombrie 2017, alegând din cele 7 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile. De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat.

Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

*Studiile ACI confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroportului sunt susținute de fiecare 1 milion de pasageri

Foto: Adrian Piclisan

Articolul precedentIncepe Festivalul Bega Bulevard! Vezi programul complet al manifestarilor
Articolul următorPeste 100.000 de pasageri pe Aeroportul Timisoara. Vezi ce curse noi vor fi introduse

5 COMENTARII

  1. Cat va costa pretul unui bilet pt copii.copil peste 1 an si copil pedte 5 ani.multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.