RO_TOGERMAN_2-1Ryanair, compania aeriană numarul unu a Europei, a lansat o promoție extraordinară pentru Timișoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania pentru călătorii în septembrie.

Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe trei rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până duminică (24 iulie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT), doar pe Ryanair.com/ro.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE, a declarat:

“Începând cu luna septembrie, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement.

Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din rețeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timișoara din/către Germania, pentru călătorii în septembrie.

Clienții și turiștii pot acum să aleagă din trei rute selectate pentru care se aplică reducerea din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar până Duminică (24 Iulie). Clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva o escapadă de toamnă ieftină în Germania, până la miezul nopții (24:00 GMT), duminică (24 Iulie).”

Articolul precedentActorii TNTm se pregătesc să joace pe Riksscenen, în Oslo
Articolul următorA început a XI-a edite a Taberei de creaţie Rubin-Dubova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.