Titu Bojin a lansat, astăzi, o hartă a realizărilor din postura de președinte al Consiliului Județean Timiș. Pe listă apar, printre altele, achiziționarea a 59 de microbuze școlare, introducerea rețelei apă-canal în 45 de localități și modernizarea a 538 de kilometri de drumuri, din care 188 km drumuri noi. Pliante cu această hartă vor fi împărțite, în zilele următoare, și locuitorilor din județ, a anunțat Titu Bojin, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. titu bojin 2

Printre cei care au participat la acțiune s-a numărat și Grigore Trif, președintele PRM Timiș, care a precizat că susține candidaturile lui Titu Bojin și a lui Ion Răducanu. “O lege hilară a făcut ca participarea la alegeri să fie condiționată de anumiți factori. Astfel, PRM nu a reușit să aibă candidat propriu la CJ Timiș și primărie, motiv pentru care vom sprijini cele două candidaturi din partea UNPR. E incredibil unde s-a ajuns în această campanie. PSD are sloganul «Mergem împreună spre viitor», și cu Fortuna tot spre viitor mergeam. Câtă minte îți trebuie să vii cu un asemenea slogan?”, a precizat Grigore Trif.

Astfel, Titu Bojin crede că UNPR-ul va mai câștiga cel puțin trei, patru procente la alegerile locale, datorită susținerii PRM-ului. “Nu promit să fac centură în următorii ani, pentru că nu poate CJ Timiș să o facă, dar asta nu înseamnă că nu voi fi unul dintre cei care vor continua demersurile pentru realizarea ei”, a precizat Titu Bojin. În ceea ce privește sondajul de opinie realizat de IRES zilele trecute, care arată că Nicolae Robu va câștiga detașat primăria, Titu Bojin a declarat că “noi nu suntem speriați. Sondajul arată că unii coboară, noi urcăm. Cele două partide mari sunt puțin speriate. UNPR-ul va fi, cel mai probabil, cel care va împărți cărțile în Timiș astfel încât scena politică să fie echilibrată. Modul în care se prezintă candidații de la PNL la CJ Timiș e cu totul hilar și deplasat, atragem atenția cu personaje din povești pentru copii. Vom avea o surpriză la CJ Timiș, la CL Timișoara se vede de la o poștă că Nicolae Robu nu poate fi detronat de data asta, deși are lucruri cu care nu este și nu suntem mândri”.

Articolul precedentPresedintele PND Timis Botici Alexandru ataca CJT – Infrastructura in judet este la pamant. Cum trebuie gandita si care este viziunea PND Timis asupra infrastructurii.
Articolul următorAlexandru Botici prezinta viziunea PND Timis asupra economiei si crearea unor poli economici de tip satelit in orasele din judet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.