Sâmbătă, 28 mai 2016, Iulius Mall Timişoara le face o surpriză bănăţenilor şi tuturor vizitatorilor săi, pe care îi invită la un show muzical aparte. Clienţii mall-ului care vor să asiste la un concert de excepție vor avea ocazia să asculte live ritmurile originale şi energice care au propulsat-o pe Sanja Vučić, solista trupei ZAA, în competiția din acest an a Eurovision.

IMTM_17 mai 2016 (4)În finala îndrăgitului concurs muzical, care a avut loc sâmbăta trecută, reprezentanta Serbiei s-a clasat pe locul 18 şi a câştigat simpatia întregii Europe, cu melodia „Goodbye”.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, s-a remarcat datorită vocii ei asemănătoare cu cea a marilor vedete ale muzicii soul. Este solista trupei ZAA, fondată în februarie 2008, alături de care a susținut numeroase concerte în Serbia şi a efectuat turnee în Austria, Republica Cehă și Ungaria. Formația este recunoscută pentru reprezentaţiile sale originale şi pline de energie, dar şi pentru măiestria unică de a combina o varietate de genuri muzicale, de la ska music și dub, la post-rock, jazz și punk.

Concertul de la Iulius Mall Timișoara va avea loc în 28 mai, ora 18.00, pe scena amplasată la demisol, în zona Poema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.