IMG_0939Sâmbătă, 21 mai, va avea loc lansarea cărții, „VIATA ESTE CE LAȘI ÎN URMĂ”, scrisă de doamna Maria Grapini. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Banatul, sala Capitol, din Timișoara, începând cu ora 16.00.

Lansarea va fi urmată de spectacolul caritabil intitulat „DIN SUFLET DE ARTIST”, organizat de doamna Europarlamentar împreună cu Asociația Culturală FOA  (Fusion of Arts) din Lugoj și Asociația Culturală Pro Philharmonia. În cadrul acestui spectacol, creațiile micilor artiști, copiii Universității de Artă din Lugoj, vor fi licitate iar banii colectați vor fi donați copiilor talentați din cadrul Universității lugojene.

”Ca europarlamentar cred că este important să susținem copiii valorosi, educația și cultura. Din acest considerent, împreuna cu Asociația Culturală FOA  (Fusion of Arts) din Lugoj și Asociația Culturală Pro Philharmonia, a cărei fondatoare sunt, voi organiza, după lansarea cărții, un spectacol muzical și de teatru cu talentații copii de la Universitatea de Artă din Lugoj. Cred cu tărie în faptul că a susține copiii talentați, educația și cultura înseamnă să ne intereseze viitorul României!”, a afirmat doamna Maria Grapini.

Europarlamentarul român invită toți timișorenii să participe la eveniment și să încurajeze copiii prin cumpărarea lucrurilor realizate de ei.

Articolul precedentCongres de medicina dentara la Timisoara
Articolul următorPetrică Folică, candidat PND : „administrația locală trebuie să îi susțină și pe timișorenii care au nevoie reală de ajutor” (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.