Timișoara, 9 mai 2024 – Cofetăriile moderne nu sunt doar despre deserturi, ci despre crearea de momente speciale și despre bucuria de a împărtăși gustul fericirii cu cei dragi. Fie că preferați fisticul, ciocolata sau cocosul, aceste cofetării moderne vă vor surprinde cu creații delicioase care vă vor cuceri papilele gustative. Astfel, amatorii de dulce din Timișoara au un nou motiv de bucurie: Delicii Secrete, un laborator de cofetărie inovator, își deschide porțile sâmbătă, 11 mai, la ora 10:00, în parcarea de lângă McDonald’s Circumvalațiunii, nr. 35.

O abordare revoluționară a cofetăriei


Delicii Secrete se remarcă prin abordarea inovatoare si reinterpretată a cofetăriei clasice. Produsele lor, de la New York Rolls pline de fistic la croissante cu cremă din belșug, sfidează așteptările clasice, oferind o explozie de gust la fiecare mușcătură. Secretul constă în proporția generoasă de cremă proaspătă și echilibrată din punct de vedere al gustului, care completează perfect aromele deja existente. Fie că preferați aromele clasice sau cele non-convenționale, laboratorul pune la dispoziția pofticioșilor creații delicioase care își propun să cucerească papilele gustative ale tuturor doritorilor.

Pasiunea Nicoletei, motorul din spatele inovației

La conducerea business-ului se află Nicoleta Valentina, o cofetăreasă pasionată, care a dorit să aducă un plus de valoare scenei culinare din Timișoara. Reinterpretarea faimoaselor deserturi franțuzești si olandeze, alături de crema proaspătă și naturală, sunt ingredientele cheie care diferențiază Delicii Secrete de alte laboratoare din domeniu, oferind produselor o savoare autentică și irezistibilă.Calitate + Cantitate = Gust desăvârșit

Pe piața timișoreană a laboratoarelor de cofetărie existǎ deja calitate, însă Nicoleta își propune să ducă experiența la un alt nivel prin combinarea calității excepționale cu o cantitate generoasă de cremă delicioasă. Valentina își dorește ca Delicii Secrete să devină destinația preferată a tuturor celor care apreciază noul, alături de gustul autentic și echilibrul perfect.

O deschidere plină de cadouri și surprize

Sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 10:00, Delicii Secrete își va deschide oficial porțile. Evenimentul va fi marcat de cadouri din partea casei, limonadă proaspătă și naturală cu pulpă, precum și un concurs giveaway cu un premii delicioase: BOX-uri de croissante pline de cremă. Cei care vor posta pe rețelele de socializare despre deschidere vor primi limonada din partea casei și se vor înscrie automat în concurs.

11 mai

Nicoleta vă invită sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 10:00, în parcarea de lângă McDonald’s Circumvalațiunii, nr. 35, pentru a experimenta o explozie de cremă și gust unic.

Pregătiți-vă pentru o deschidere plină de cadouri și surprize dulci!

Contact:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100075711505645
Instagram: https://www.instagram.com/deliciisecrete/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.