iSTYLE, cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, deschide pe

Incepand cu 23 aprilie, la Iulius Mall Timișoara gasim primul magazin dedicat produselor Apple din vestul țării. Cel mai important Apple Premium Reseller din România numără în prezent șapte magazine în Cluj-Napoca, Brașov, București, Constanța și Timișoara.
Magazinul proiectat si executat cu respectarea riguroasa a standardelor Apple Premium Reseller, are un spatiu de 170 m2 și este situat intr -o zona centrală și usor accesibila din Iulius Mall Timișoara.În spațiul generos, cu dotări ultramoderne, clienţii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze performanțele, calitatea și versatilitatea faimoaselor produse Apple Watch, Mac, iPhone, iPad, iPod și Apple TV.

istyle-8

Totodată, vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii, periferice și gadgeturi inteligente premium. Printre cele mai recente produse Apple care vor fi disponibile odată cu deschiderea noului spațiu din Iulius Mall Timișoara se numără iPhone SE, cel mai nou model de iPhone și, în același timp, cel mai puternic smartphone cu ecran de 4 inchi din toate timpurile, noul iPad Pro de 9,7 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare care rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent, precum și Apple Watch, cel mai personal dispozitiv Apple, care oferă tehnologii inovatoare, o interfață inedită și un design superb, care onorează bogata tradiție a orologeriei de precizie.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 23 aprilie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE. Pe durata întregii zile, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la anumite modele de portabile Mac, accesorii și iPhone începând de la 1099 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stoculului disponibil.

istyle-2

Magazinul iSTYLE Timișoara pune la dispoziția clienților, pe lângă un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, cu posibilitatea testării directe de către clienți asistență specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări certificați de Apple. În același spațiu vor avea loc demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii. De asemenea, iSTYLE va promova programe financiare pentru diverse categorii de clienţi, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educației, soluţii de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetăţenii non-UE etc. personalul magazinului oferă și servicii de asistență pentru migrarea datelor, configurări, instruire, de care clienții pot beneficia la achiziționarea unui produs nou sau pe parcursul unui an de zile, sub formă de abonament: iSTYLE START, iSTYLE SWITCH, iSTYLE LEARN, iSTYLE ONE 2 ONE, dar și servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte. Nu în ultimul rând, se practică buy-back, serviciu prin care clienții își pot schimba vechiul laptop, telefon sau tablet, dând la schimb vechiul produs.

iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 7 de magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, Apple Watch, iPad și iPod, împreună cu accesorii aferente, periferice și gadgeturi inteligente compatibile. iSTYLE le furnizează de peste 15 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate şi stabilitate prin intermediul unei foarte competente echipe de specialiști certificați și permanant instruiți la standardele Apple.

Articolul precedentSute de propuneri din partea studenţilor pentru administraţia locală din Timişoara
Articolul următorBlack Box Revelation vine la Timisoara Rocks

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.