stergeCareers in White International anunta inceputul celui de-al 14-lea sezon al targurilor de joburi in domeniul medical. Acesta va aduce inca o data cei mai mari recrutori din Europa la Timisoara. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), sambata, 23 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00.

Companii de recrutare, centre medicale, spitale internationale vor lua parte la evenimente si vor oferi informatii candidatilor cu privire la sistemele medicale din diferite tari. Recrutorii cauta in general medici specialisti si medici rezidenti, asistente, stomatologi dar si ingrijitori si fizioterapeuti. Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia. La mare cautare sunt candidatii cu un nivel bun de limba engleza, germana, dar si franceza. Cu toate acestea, multi dintre recrutori sprijina candidatii cu o serie de cursuri de limbi straine.

Ofertele de munca sezoniere sunt foarte populare printre companiile de recrutare, oferind candiatilor posibilitatea de a lucra pentru o scurta perioada de timp intr-o tara straina si ulterior, sa revina in tara de origine pentru a aplica lucrurile noi invatate in cadrul celuilalt sistem medical.

“La editia din aceasta primavara, candidatii, pe langa discutiile cu recrutorii, pot participa si la conferinte si prezentari de joburi. Impreuna cu partenerii nostri dorim sa aducem mai aproape de personalul medical oportunitatile pe care acestia le au pentru a-si dezvolta cariera. Mereu suntem focusati pe alinirea nevoilor recrutorilor si candidatilor astfel incat carierele celor din urma sa urmeze un trend ascendent.”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Pe langa salariile atractive incepand de la 3.200 EURO pentru medicii rezidenti si 5.000 EURO pentru medicii specialisti, angajatorii mai ofera si conditii excelente de munca, ajutor in gasirea unei locuinte si relocarea intregii familii. De asemenea, candidatii mai au si posibilitatea de a prelua cabinete private, beneficiind de tot sprijinul de care au nevoie in acest demers.

Asistentii medicali si medicii de familie sunt foarte cautati, in special in Marea Britanie, Irlanda si Germania. Salariul unui asistent medical incepe de la 2.300 EURO pe luna si creste o data cu experienta si specializarea, iar cel al unui medic de familie de la 5.500 EURO pe luna si poate ajunge pana la 12.500 EURO pe luna. La targurile de joburi organizate de Careers in White sunt disponibile sute de joburi, iar angajatorii ofera numeroase beneficii precum si o perioada de training.

Participantii au intrarea gratuita la targuri.

Sursa foto: comunicarepr.ro

Articolul precedentHornbach organizează ateliere creative pentru elevi în programul Şcoala Altfel
Articolul următorStrângere de semnături la Cafeneaua Democrației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.