În perioada 18 – 22 aprilie, săptămână în care, în toate şcolile din România, se desfăşoară programul „Şcoala Altfel”, Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează pentru elevi vizite în magazine şi o serie de ateliere creative.

„Considerăm că programul ‘Şcoala Altfel’ este unul benefic pentru elevi, aceştia având ocazia de a experimenta lucruri noi, în afara şcolii. În sprijinul acestei idei, ne-am dorit, şi în acest an, să organizăm vizite în magazine pentru elevi, urmate de ateliere creative, oferindu-le acestora posibilitatea să se familiarizeze cu lumea bricolajului şi să descopere plăcerea de a realiza obiecte cu propriile mâini”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Astfel, şi în acest an, fiecare dintre magazinele Hornbach a selectat câte o şcoală din proximitate, iar copiii din aceste unităţi vor putea lua parte la acţiunile desfăşurate în magazin, timp de 3 ore, în una dintre zilele săptămânii.

Pe lângă un tur al magazinului, copiii vor avea posibilitatea de a participa la un atelier creativ în cadrul căruia îşi pot exersa abilităţile de meşter, creând obiecte decorative pentru Paşti.

Hornbach va pune la dispoziție elevilor toate materialele necesare ce vor fi folosite în proiect, iar la final cu toţii vor primi câte o diplomă personalizată, de meşteri pricepuţi, şi vor putea lua acasă obiectul realizat. În acelaşi timp, discuţiile cu elevii participanţi vor fi interactive, aceştia având ocazia să afle tradiţii şi obiceiuri de Paşti.Magazin - HB - Ro_Sibiu

Articolul precedentBach si Ravel in 22 aprilie la Filarmonica Banatul
Articolul următorSpitalele si clinicile din Europa angajeaza personal medical din Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.