Atunci când vorbim de mediul rural, în era modernă a civilizației, trebuie neapărat să vorbim și de spațiile de relaxare din comunele țării. Iar modernizarea acestora, deși treptată, începe să cunoască în județul Timiș noi aspecte și dimensiuni. Comuna Cărpiniș, aflată în apropierea Timișoarei, va cunoaște în curând o nouă etapă de dezvoltare prin care locuitorii vor beneficia din plin de o nouă și frumoasă zonă de relaxare chiar în centrul comunei. Cărpinișienii vor putea în curând să se plimbe, să se relaxeze și să se bucure de noile zone verzi din centrul comunei. Este vorba de o investiție de 700.000 lei în amenajarea spațiului viran din fața Căminului Cultural într-o zonă de promenadă și loisir.

„Înfrumusețarea comunei Cărpiniș este un aspect important pentru mine nu mă bucură nimic mai mult decât să văd că locuri triste aduc din nou bucurie, că prind din nou viață oferind și utilitate în același timp comunității. Mă bucur nespus de această amenajare întrucât de mult o pregătesc și mi-o doresc. În aproximativ două luni sper ca întreaga comunitate să se bucure de munca începută astăzi și nu vreau să mă opresc aici!

Așa cum am avut o abordare nouă asupra locurilor de joacă așa voi aborda și acest subiect. Nu este prima zonă care prinde viață în comuna noastră, am mai amenajat curtea Primăriei, mai multe locuri de joacă pentru cei mici și vom continua munca pentru a ridica comuna noastră acolo unde întreaga comunitate și-ar dorii să fie” spune Marcel Popa, primarul Carpinisului.

Cum va arăta noua zonă verde din Cărpiniș?

Primarul Marcel Popa ne-a pus la dispoziție căteva randări cu nou spațiu ce va fi făcut în centrul Cărpinișului, vedeți mai jos pozele. Vorbim de mult spațiu verde, alei și zone dedicate. Vor fi copaci și băncute, făcute exact ca la carte.

Lucrările la noua zonă verde, pregătită pentru promenadă și relaxare în centrul Cărpinișului, vor fi terminate în două luni de zile, astfel încât întreagă zona să fie pregătită pentru cetățenii comunei la venirea verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.