Dreptul de a protesta în stradă este sfânt, mai ales la Timișoara, orașul în care s-a murit pentru libertate, însă acțiunea celor de la AUR este greu de înțeles, spune PSD Timiș într-un comunicat remis presei. „În frunte cu George Simion, 100 de oameni aduși cu forța și-au strigat așa-zisa nemulțumire, dar ce poate înțelege președintele AUR din ceea ce înseamnă Timișoara, spiritul ei? Gestul lui Simion s-a dorit a fi unul simbolic, însă dânsul trebuie să știe că la Timișoara nu ne jucăm cu simbolurile”.

Răspunsul PSD Timiș pentru AUR Timiș

„Cu toate acestea, ne-am dorit să fim gazde primitoare și l-am întâmpinat pe George Simion cu câteva mesaje foarte clare: spunem nu agresorilor, bătăușilor și violatorilor, adică oamenilor de care s-a înconjurat și pe care îi protejează până la final. Cuvântul civilizație nu face parte din vocabularul lui Simion și al acoliților săi, aceștia coborând peluzele agresive în stradă, cu portavoci și țipete descreierate. La Timișoara nu e așa, domnule Simion, dar nu mai este mult până când timișorenii vă vor demonstra că astfel de acțiuni se sancționează aspru. Puțintică răbdare.

Ne-am obișnuit cu apucăturile celor din AUR, le dezavuăm total, dar suntem deschiși dialogului convinși fiind că aceasta este cea mai bună soluție pentru rezolvarea oricărei probleme. Nu urlete, scandaluri și apucături demne de adevărați interlopi” încheie PSD Timiș comunicatul remis presei.

Notă: vă reamintim că în cursul zilei de azi susținătorii AUR Timiș au pichetat sediul PSD Timiș, situat pe splaiul Tudor Vladimirescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.