La nivelul Stației de Pompieri Făget a fost activată creșterea capacității operaționale ca urmare a izbucnirii unui incendiu de vegetație uscată pe raza comunei Dumbrava (sat Bucovăț), comunică ISU Banat. Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață cuprinsă între 90-100 hectare.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizați 30 de pompieri cu 2 autospeciale de stingere, un autocamion și o autospecială de serviciu din cadrul Stației Făget, precum și două autospeciale de serviciu și un microbuz de la subunitățile din Lugoj și Buziaș.

În sprijin au fost alertați pompierii voluntari ai comunei Dumbrava, precum și Ocolul Silvic Făget. Vă reamintim, arderea vegetației uscate este STRICT INTERZISĂ.

Update ISU Banat : Pompierii timișeni intervin cu 5 autospeciale de stingere, o autocisternă și un echipaj SMURD, in Lugoj, pentru stingerea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de depozitare.

Din primele informații, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. La nivel inspectoratului a fost activată grupa operativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.