Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată. Ulterior magistrații au dispus măsura arestării preventive și arestului la domiciliu.

În fapt, la data de 22 ianuarie 2024, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 23.31, în momentul în care se afla, împreună cu o femeie, într-un parc, din Timișoara, două persoane necunoscute cu fața acoperită l-ar fi lovit în repetate rânduri în zona feței și abdomenului, ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, după care persoanele s-ar fi sustras într-o direcție necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, la data de 29 ianuarie 2024, au identificat doi tineri, de 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia, de 22 de ani, cu care se afla bărbatul, în Parcul Pădurice, a fost complice la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 3 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

La data de 30 ianuarie 2024, aceștia au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus față de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de femeie au dispus măsura arestului la domiciliu.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.