Update ISU Banat :
Astăzi, 22.01.2024, la ora 16:04 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni.

Au fost alertate toate subunitățile de intervenție si la fața locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.
La fața locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență (comunele Periam, Variaș, Satchinez și Biled).

Începând cu ora 16:20 a fost activată Grupa Operativă la nivelul inspectoratului. Din primele informații, incendiul se manifestă la interiorul unei hale și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp.

La momentul sosirii la locul evenimentului, Serviciile voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea în siguranță a 148 de persoane. Nu se înregistrează victime.

Update 18:20
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 18:10, pompierii continuând să intervină pentru identificarea posibilelor focare ascunse și îndepărtarea tuturor pericolelor.

Stirea initială:

Incendiu pornit la fabrica Fornetti din Hodoni. Primiii sositi pentru stingerea incendiului sunt pompierii voluntari de la Biarena Sanandrei, veniti in 15 minute de la momentul in care au fost anuntati.

Din primele informatii incendiul a pornit din fabrica, fumul innecacios si mirosul de material ars afectand locuitorii din zona. La circa 10 minute dupa pompierii Biarena au ajuns si pompierii de la ISU Banat cu doua echipaje complet utilate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.