SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara primește vizita echipei CSO Voluntari, vineri (29 decembrie), în etapa a XV-a a Ligii Naționale, Grupa A. Partida va avea loc de la ora 17.30, la sala Constantin Jude.

„Este un meci la fel de important precum precedentele. Nu există, indiferent de locul ocupat de oponenții noștri, un meci care să fie mai puțin important. Spun asta pentru că suntem într-o luptă aprigă pentru primele cinci locuri și calificarea în Top 10” spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Ilfovenii se găsesc pe locul al doilea în clasamentul Grupei A, cu 9 victorii și 3 înfrângeri, în vreme ce echipa noastră este pe poziția a șasea, cu 5/7, dar și un meci amânat.

Suntem în căutarea unui break

„Noi suntem de ceva timp în căutarea unui… break, după ce am pierdut acel meci de acasă cu Brașovul. Alergând după acest break, nu trebuie să uităm importanța meciurilor de acasă, adică să ne luăm serviciul. Cu siguranță că ne vom bate să obținem un rezultat pozitiv, nu doar spre bucuria noastră și a suporterilor la final de an, ci și în vederea punctelor din clasament. Vom lupta pentru o clasare între primele cinci echipe, ceea ce ar fi foarte bine, dar dacă nu vom reuși nu putem decât să continuăm în grupa 11-18, pentru că una peste alta ar fi un rezultat care ar reflecta posibilitățile clubului nostru, din mai multe puncte de vedere. Repet, însă: vom continua să luptăm. Cred în echipă și în puterea ei de a prinde play-off-ul” concluzionează Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Operat la menisc, Victor Legoșin va lipsi de pe teren cel puțin până la finalul lunii februarie.

Cu această partidă, băieții noștri încheie un an 2023 în care au jucat 48 de partide (22 în acest sezon 2023/2024), în trei competiții: Liga Națională, Cupa României și Alpe Adria Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.