De miercuri, 22 noiembrie, ora 21 și până joi, 23 noiembrie, la ora 6, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Simion Bărnuțiu, Mihail Kogălniceanu și în Piața Badea Cârțan.

Joi, 23 noiembrie, între orele 8-20, la intersecția străzii Nufăr cu străzile Gării și Constantin Olănescu se vor executa două conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gării și Nufăr, în timp ce în zonele Dâmbovița și Freidorf presiunea va fi scăzută.

Joi, 23 noiembrie, între orele 8-16, în Dubești și Colonia Fabricii se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervorului de înmagazinare. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.